Vihdontasaunotus

Eli satalatvakyly, vastotus

Erittäin rentouttava perinteinen saunotus, jossa koko keho vihdontaan käytettäen 12-17 erilaista vihtaa/vastaa/satalatvaa hoidon aikana. Vihdotukseen kuuluu myös vihtapesu koko keholle ja vesivalelut.

Käytettävät vastat ovat koivun lisäksi myös tammea, lehmusta, vaahteraa, haapaa, katajaa ja leppää aina tarpeen ja tilanteen mukaan. Yleensä käytetään kahta samanlaista vastaa samaan aikaan, joita saunottaja käyttää molemmissa käsissä. Vastoja asetellaan myös pään alle ja päälle sekä jalkoihin, lantionseudulle ja tarpeen mukaan muuallekin vartalolle.

Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa sielu lepää saunan lämmössä, kipeät kolotukset saa kyytiä ja olo on kuin uudesti syntyneellä.

Kesto saunomisen ja lepohetken kanssa noin tunnista puoleentoista, josta itse vihdonta kestää noin 15-20min ja vihtapesu noin 10 min.
65€ / hlö (sisältää ennalta sovitut vastat, palasaippuan, mehua, pyyhkeen, tossut ja saunatakin käytön)

Uutuutena syksysä 2020 alkaen:

Kellutus

Kelluttaminen tai kellutus on vihdonnan ja/tai pesuhieronnan jälkeen tehtävä rauhallinen hetki +27`c asteisessa vedessä ulkouima-altaassa.

Minä hoitajana tuen asiakkaan niskan alta ja polvitaipeista kellumista, jolloin asiakas voi antautua suolaisen veden ja käsieni varaan rentoutumaan. Siinä asiakas voi katsella pilvien liikettä tai pitää silmät kiinni. Todellinen rentoutus ja vapautuminen tapahtuu sekä lihaksissa ja mielessä.

Hieno kokemus erityisesti terapeuttisen vihdonnan jälkeen.Mahdollista lokakuulle asti, koska altaassa on kaarimainen valokate.

Kesto noin 10min +5€ vihdonnan tai pesuhieronnan lisänä.

Mahdollisuus myös uida matkaa vastavirtaan +10€/h muiden hoitojen lisänä.