Saunahoidot

Saunahoidoilla tarkoitetaan monenlaisia saunassa tapahtuvia vartalohoitoja. Käytän mahdollisimman puhtaita kotimaisia tuotteita ja perinteisiä hoitomenetelmiä. Saunan lämmössä voi käyttää veden lisäksi monenlaisia vihtoja, turvetta, suolaa, hunajaa, eteerisiä öljyjä, savea, ja erilaisia yrttejä, joko kuivattuina tai tuoreina. Myös pihka, pikiöljy, terva ja monenlaiset vastat kuuluvat perinteiseen saunotukseen.

Yksilöhoitoina perinteinen verikuppaus, vihdonta ja vaahtopesu kuorinnalla eli hamam-pesu.

Kevään 2022 saunapäivät:

- Ma 10.1. klo.11-18

- Ma 24.1. . klo.11-18

- Ma 7.2. klo.11-18

- Ma 21.2. klo.11-18

- Ma 7.3. klo. 11-18

- Ma 21.3. klo.11-18

- Ma 4.4. klo.11-18 ja pääsiäisen jälkeen vielä

- Ma 25.4. klo.11-18

- Ma 9.5. klo.11-18

Noina päivinä mahdollisuus yksilöhoitoihin (kuppaus, vihdonta, pesuhieronta kuorinnalla) tai pienryhmien suolahunaja-, ruusu-, tai havusaunotuksia, kerää oma porukka (2-5hlöä) tai ilmoittaudu, niin minä keräilen sopivan nais-, tai miesryhmän.

Ajanvaraukset ja tarkemmat kysymykset 040-727 8710

Teen tilauksesta ryhmille Melankärjen saunassa erilaisia kokonaisuuksia, esim. polttariporukoille, tyttöjen iltoihin, työporukoille yms.

Saunotuskokonaisuudet tehdään aina ryhmän mukaan, lisäpalvelut tarpeen mukaan. Lisäpalveluita ei voi ostaa erikseen.

Voin tulla tekemään myös muihin saunoihin, jolloin hintaan lisätään matkakulut ja kotikäyntilisä.

Kesäkaudella erillisinä telttasaunotuspäivinä Metsäkansan Ainolassa mahdollista kokea Kellutus!

Kelluttaminen tai kellutus on vihdonnan ja/tai pesuhieronnan jälkeen tehtävä rauhallinen hetki +27`c asteisessa vedessä ulkouima-altaassa.

Minä hoitajana tuen asiakkaan niskan alta ja polvitaipeista kellumista, jolloin asiakas voi antautua suolaisen veden ja käsieni varaan rentoutumaan. Siinä asiakas voi katsella pilvien liikettä tai pitää silmät kiinni. Todellinen rentoutus ja vapautuminen tapahtuu sekä lihaksissa ja mielessä.

Hieno kokemus erityisesti terapeuttisen vihdonnan jälkeen.

Mahdollista huhtikuulta lokakuulle asti, koska altaassa on kaarimainen valokate. Kelluttamista ei voi tehdä kuppauksen jälkeen, sillä altaan vesi on hieman suolaista.

Kesto noin 10min +5€ vihdonnan, pesuhieronnan tai ryhmäsaunotuksen lisänä.

Mahdollisuus myös uida matkaa vastavirtaan +10€/h muiden hoitojen lisänä.

Huom! Vain erikseen Metsäkansan Ainolassa, jolloin ryhmä varaa saunan itsenäisesti Leena Larvalta ja kutsuu minut hoitamaan.